De inhoud van deze website is samengesteld door Prof. dr. M.P. Schijven; chirurg,Prof. dr. A.J.P.M Smout; Prof.dr. A.J. Bredenoord (MDL- artsen) en 

 

Arjan Bredenoord Marlies Schijven Foto Donald

Prof. dr. A.J. Bredenoord

Maag- Darm en Leverarts (MDL)

Prof. dr. M.P. Schijven

Chirurg upper GI benigne

Prof. dr. D. van der Peet 

Chirurg upper GI

 

Bovenstaande artsen zijn allen werkzaam op de gecombineerde polikliniek voor motoriekstoornissen van slokdarm en maag, Motiliteit-Chirurgie (MOT-CHIR) van het Amsterdam UMC locatie AMC te Amsterdam. De MOT-CHIR polikliniek is uniek in zijn soort, en is de grootste Academische polikliniek gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van de refluxziekte en intrathoracale maag in Nederland.


Op deze polikliniek, waar nauw wordt samengewerkt met het functielaboratorium MDL (maag- darm- leverziekten), is ruime expertise in de behandeling van de refluxziekte. Over iedere patiënt wordt multidisciplinair overlegd. Afhankelijk van de patiënt en na aanvullende metingen wordt een chirurgische of een medicamenteuze behandeling voorgesteld. Juist door deze zeer zorgvuldige, multidisciplinaire benadering van de patiënt met zuurbranden -en andere motoriekstoornissen van maag en slokdarm- kan voor iedere patiënt de optimale, individuele behandeling gekozen worden. 

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u zich, met een verwijsbrief van uw huisarts of specialist, aanmelden op de MOT-CHIR poli van het Amsterdam UMC, locatie AMC (of uw huisarts vragen dit te doen). De polikliniek is ook telefonisch bereikbaar, op maandag t/m vrijdag van 09.00-16.00 via het telefoonnummer: 020 - 566 2714 of 020 - 566 3111.

Voor contact: stuurt u ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.* een email, of bezoek de website van het Amsterdam UMC.

 

*Let op: Patiëntgebonden informatie of behandelingsadviezen kunnen / mogen wij via dit emailadres niet geven. Ook een afspraak op de MOT-CHIR polikliniek van het Amstserdam UMC kan niet via deze website of bovenstaand emailadres worden gemaakt.